Az informatikai szöveg lefordításában is segítünk!

Az információs technológia és az informatika szüntelen fejlődése, változása és bővülése már nem csak az elektronikus tereket, hanem lassan az emberi élet minden szegmensét behálózza. Ez folyamatos munkát és gyakorlatot kíván az adott területen, amelyet cégünk is végez a megfelelő szakmai színvonal elérése érdekében. Így kívánjuk biztosítani és garantálni Önnek a lehető legjobb, legtökéletesebb minőséget.

Az informatikai szakfordítás az írásbeli és a műszaki fordítás különleges, speciális és egyben komplex ága is. A műszaki anyagok szakfordításánál szigorúbb és magasabb követelményeknek kell megfelelnünk egyrészt szakmai szempontból, másrészről pedig a megrendelő által támasztott követelmények alapján is. A műszaki fordítások egyik legfontosabb jellemzője a terminológiai szókincs használata, amelyet az általános szókinccsel vegyítve tökéletesen kell alkalmaznunk a lehető legjobb minőségű szakmai kvalitás nyújtása érdekében. A professzionalizmuson túl azonban a szakma iránti lelkesedés és elhivatottság is szempontként szerepel nálunk, hiszen a fordítás kiváló minőségét csak ilyen körülmények között tudjuk garantálni – és garantáljuk is.

Az adott szakma, így az informatika gyakorlati ismereteinek elsajátítása fordítóirodánk egyik kiemelkedő tulajdonsága, hiszen így a partnereink egy olyan megformázott és megfogalmazott szöveget kapnak kézhez, amely foglalkozás alapja munkatársaink számára ismert, kipróbált és begyakorlott. Hiszünk abban, hogy a fordításaink a bizalom, a pontosság, az egyértelműség, és a következetesség alappillérein nyugszanak, mivel a fordítás nem csak egy nyelv másik nyelvre történő konvertálásáról szól… számunkra ez sokkal több ennél.

Felmerülhet Önben a kérdés, hogy miért bízzák a szövegüket szakfordítóra? A kérdésüket megválaszoljuk! Az informatikai szövegeket egy ingyenes online platform szinte a szakértelem hiányában, nyersen és sokszor félreérthetően, rosszul értelmezve fordíthatja le. Ez nem felhasználóbarát. Úgy gondoljuk, hogy a szakértelem és a tapasztalat tökéletes kombinációjával sikeresen működhetünk együtt. Elengedhetetlennek tartjuk az ügyfelekkel való kapcsolattartást és a folyamatos kommunikációt, konzultációt, hiszen Mi az Ön igényeihez igazodunk. Különleges kéréseit is szívesen fogadjuk, kollégáink elhivatottan állnak rendelkezésére.

Munkáink túlmutatnak a nemzeti határon, bizalmi körünkben multinacionális cégek is megtalálhatóak. Minden nap keményen, odaadóan, elkötelezetten és kitartóan dolgozunk az ügyfeleinkért. Reméljük, hogy Önnel is sikeres munkát végezhetünk a jövőben.