Amikor sürgősségi fordításra van szüksége

Nincs ideje lefordítani egy dokumentumot, vagy pontosabb és gyorsabb eredményre vágyik? Önnek sürgősségi fordításra van szüksége, és reméljük, a legjobb partnerre talált cégünkben. A Cielito Lindo kollégái igaz különböző szakterületekre specializálódva, de kivétel nélkül professzionális fordítók, lektorok. 

Tegyen próbára bennünket és küldjön el nekünk bármilyen témájú fordítandó anyagot, mi határidőn belül küldjük vissza Önnek a kiváló minőségű, utómunkát nem igénylő fordítást. Nem kell fordítási, helyesírási vagy fogalmazási hibáktól tartania, hisz több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a szakterminológiát pedig kérésre, – természetesen az adott fordítandó anyagra vonatkoztatva – leegyeztetjük a megrendelővel. A nyelvhelyességen, megfelelő helyesíráson túl mind a tiszta, átlátható szövegezésre mind a kifogástalan, logikai szövegfelépítésre is figyelünk. 

Az idegen nyelvű szövegek és időhiány kombinációjának problémájára a 21. század a Google fordítót kínálja megoldásnak. Míg a Google platform igaz gyorsabban, de tartalmában igencsak vitatható eredményt szolgáltat, cégünk igényes munkája által, minimális várakozási idővel járó, alapos és helyes fordítást nyújt. Eddigi klienseink pozitív visszajelzései alapján is garantálhatjuk az értékes végeredményt. Ügyfeleinknek nem kell heteket várnia, hiszen automatizált folyamataink, fordítást támogató eszközeink és profi szakfordítóink által gyors és precíz eredményt kapnak. Csapatunkat profizmus és hitelesség jellemzik! A mai felgyorsult, globalizált világban elvárt a gyors, azonnali reakció. Ezt szeretnénk mi is megteremteni ügyfeleink számára! Az interneten számos, felületes fordító oldallal találkozhatunk, nyelvtanilag helytelen megoldásokkal, hanyag, összeszedetlen eredményekkel. Kerülje el a megbízhatatlan forrásokat, dőljön hátra és bízza ránk a munkát! 

A minőségi fordítás mellett ügyfeleinkkel való kapcsolattartásban is magas színvonalat képviselünk, megbízóink kéréseit szem előtt tartva, kérdéseikre válaszolva, elvárásaikra állandó figyelmet fordítva dolgozunk. 

Sürgősségi szakfordítást is vállalunk jogi, műszaki, informatikai, és gazdasági területeken. Egyszeri, illetve állandó megbízásokat egyaránt teljesítünk, itt az árazásban is különbség van. A sürgősségi fordításoknál azonban a határidő a legfontosabb kérdés. Ajánlatkérésénél kérjük, tüntesse fel a kívánt határidőt, mi ennek figyelembevételével adjuk ki ajánlatunkat. Amennyiben valamelyik feltétel miatt nem tudjuk vállalni a megbízást, nem váratjuk, igyekszünk pár órán belül válaszolni. Ez persze ritkán fordul elő, igyekszünk minden megbízatásra megtalálni a legjobb szakfordítókat, gyorsan kiadni az ajánlatot és természetesen határidőn belül teljesíteni a munkát.